A 6 város szövetsége

Történet a 6 város szövetségéről.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ymdar Sztorik-Karakterek

Go down 
SzerzőÜzenet
YmdarHozzászólások száma : 51
Join date : 2014. Dec. 17.

TémanyitásTárgy: Ymdar Sztorik-Karakterek   Vas. Jún. 25, 2017 4:16 pm

Mosolygó (Dóri)
(28 M)
Mosolygó egy szegény város nemesi rétegébe tartozott. Ők is, mint mindenki, szűkölködött és csak a megélhetésért küzdött.
Dange Joe, az egyedüli gyermeke a családnak ennek ellenére boldogságban élte le ifjabb éveit. Ám ekkor jött a fekete leves. Joe egy reggel elment Ménászt (kitalált gyógynövény. Jó sebek kitisztítására, hasi gondokra) szedni az erdőbe. Hazafele menet meglátta, hogy egy barbárcsapat veri rommá a városukat. Joe futott haza, amilyen gyorsan csak bírt. Út közben látta, hogy az egész város ég, mint a mágja, amelyet minden családi kiruccanáskor gyújtottak. Benyitott a már félig lángban égő házba, és látta, hogy anyja tépett ruhában egy égő gerendára van felszúrva, és ahogy apja a földön fekszik egy dárdával a hátában. üvöltött Joen ahogy csak bírt, és egyre csak sírt. Ekkor hallotta, ahogy egy ember rohan le a lépcsőn, a másik szobába. Nem volt nehéz  kitalálni, hogy vadul kutat értékesebb kincsek után, de már az egyre dühösebb őrjöngéséből tudni lehetett, hogy nem talált sok mindent.
Ekkor az ifjú kihúzta apja hátából a dárdát, átrohant a túlsó szobába, és beledöfte a lándzsát a térdhajlatába, kihúzta, így a barbár összeesett, és a földön kínlódott. Ekkor mintha megállt volna az idő. Joe két lehulló gerenda között látta, hogy az egész falu ég, és ahogy a barbár horda éppen az újdonsült foglyokkal vonul ki a városból. Mosolygó ekkor odaállt szülei gyilkosai elé, és nem csinált mást, csak belemosolygott a Barbár képébe, és beleszúrta a jobb szemgödrébe a lándzsát. Mire megfordult egyszercsak egy gerenda hullott rá, és elsötétült minden.

Mikor kinyitotta a szemét, a tóparton ébredt az erdő szélén. Mellette egyik oldalon egy batyunyi élelem, meg a nemesi papírja, amin nem volt név, csak egy pecsét, egy toll, meg egy tinta. Ekkor Joe felkelt a földről, és csak annyit írt a papírra: "Mosolygó"

Évekkel később Mosolygó, megalapította a Fehér Farkas klán-t, és ekkor, vezérükké vált.


Mosolygó (csak ezt a nevét ismerik)
(lv1)

Vezetői készség: (Passzív)
A csoport, amelyet Mosolygó vezet, nagyobb agilitással rendelkezik, míg

Pajzsfal:(Aktív)
Az a pajzsos gyalogos osztag, amelyet Mosolygó vezet, pajzsfalat képes felvenni, ezzel felezve gyorsaságukat, de Növelve a fizikai távolsági fegyverek hárítási esélyét

Gyógyítás: Elsősegély

fegyverhasználat:
Bármilyen közelharci fegyver: Alap tudási szint
Egykezes kard+páncél: Normál használati szint

(A játékmenet folyamán több speciális képesség is meg fog nyílni, olyan is, ami nem pont 1 kaszthoz köthető. Ezt szintezéssel, meg döntések meghozatalával változtathatod játékmenet közben)


A hozzászólást Ymdar összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 26, 2017 8:40 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
YmdarHozzászólások száma : 51
Join date : 2014. Dec. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Ymdar Sztorik-Karakterek   Vas. Jún. 25, 2017 6:03 pm

Aranyhaj

Leírás: Egy rendkívülien erős nő benyomását kelti. Magas vékony nő csillogó diadémot visel a hajában, ezzel emlékeztetve nemesi származására.
Öltözködése elegánd, de azért a menetelésre és a lovaglásra is tökéletesen alkalmas. Páncélt szinte soha nem hord. Kék, hideg szeme van.

Történet: Aranyhaj hosszú szőke hajáról kapta a nevét, már gyermekként kitűnt a nemesi palota többi szülötte közül is, bár csak az apja volt nemes, anyja sima szolgáló volt, de mindig is nagyon jól bántak vele. A nemes halálának közeledtével azonban beszürkültek a felhők a fiatal lány feje felett. A házi varázsló segítségével bekerült az akadémiára, ahol megkezdte tanulmányait, mint varázsló,sajnos apja halálával nem tudta befejezni a a varázsló képzőt. A lány felkeltette az érdeklődését egy varázslónak, aki megtanította a varázslás alapaira, meg a gyógyításra a leányt. Mostoha anyja orgyilkosokat küldött a lány után, akik nem számoltak a lány köűülönös képességével, és egy csapat katonával találták szembe magukat.
A varázslónő ráhagyta Aranyhajra a nemesi családja diadémját. Néhány évvel később Aranyhaj elköltözött a Talarim nevezető város mellé az erdőbe (balról 2. kis város) és ott létrehozott egy gyógyító kunyhót. Segített az ottani embereknek. Amikor egyszer A Fehér Farkas Klánnak kellett segítség, mert Lance bajban volt, rátaláltak aranyhajra, aki ellátta Lance-t és ezzel megmentette életét. Mosolygó felkérte Aranyhajat, hogy belépjen a klánjába, aki amiért szeretett volna valahova tartozni el is fogadta. Egy idő után Aranyhaj leleményessége, remek meglátásai miatt Mosolygó kinevezte Aranyhajat személyes tanácsadójának, ezzel a Fehér Farkas Klán élére állította.

Aranyhaj: (Csak ezt a nevét ismerik)
(lv1)

Leleplezés:
Megtalál valamit, vagy valakit, 10 méteres sugarú körben körben megvizsgálja a területet. Személy keresésénél szükség van valamilyen személyes tárgyra, ami az illetőtől van, hogy megtalálja. (nyakék, ruha, stb...)

Tüzecske:
Aranyhaj az ujjhegyén képes tüzet életben tartani, ami nem bántja a kasztolót.

Fegyverhasználat:
Tudatlan

Gyógyítás:
Elsősegély+Vágások, szúrt sebek ellátása+Alap fertőző betegségek enyhítése+törött részek helyrerakása
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ymdar Sztorik-Karakterek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
A 6 város szövetsége :: Melléksztori-
Ugrás: